Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
8 febrer, 2023

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Nota del president, dimarts 18 desembre 2018

Després dels últims esdeveniments faig aquest escrit per aclarir tota una sèrie de qüestions.
Dir-vos que cada cop estic més sorprès amb l’actuació d’alguna federació que es preocupa més dels problemes aliens que no dels seus propis. Una federació que ja porta tres anys enganyant dient que capturaran i pel que hem vist no han capturat cap any. I el pitjor és que es van gastant milers d’euros dels federats amb advocats que no han servit de res per aconseguir capturar.(Esperem que per aquest 2019 no diguin que tornaran a capturar que ja seria el súmmum) . Que no enganyin més per no perdre federats perquè al final es quedaran sense cap ocellaire. Una federació que fa unes federatives amb una assegurança a tercers que no serveix per res, i que després d’anys, ara fan el que per ells és una gran rebaixa que no la fan ells sinó que la fa Mútuasport. Una federació en hores baixes i que porta un rumb cap a l’abisme.
Referent el vídeo que hi han emes tan sols felicitar-los perquè ens han fet famosos però en cap cas hem incomplert cap normativa vigent i sinó que ens denunciïn que ja sabrem defendre’ns (Poder és pensa’n que no tenim equip jurídic). Aquestes imatges publicades mal intencionadament pertanyen a uns dels molts viatges que fem a diferents indrets per assistir a diferents esdeveniments…i a totes les fires i competicions que es duen a terme. Aquesta fira en qüestió és la Fira Ornitològica més important del món, a Reggio Emilia, en la qual ens trobem tots els criadors i entitats que ens dediquem a la cria d’ocells, en les quals pots comprar, vendre, intercanviar i fer nous contactes amb criadors tant nacionals com internacionals.
Es poden adquirir exemplars de prestigiosos criadors per poder dur a terme el que l’administració ens ha encomanat que és la cria. Del que si som culpables és de treballar pels nostres associats per tal d’oferir-los la màxima informació. Els nostres ocells han estat adquirits i porten la seva documentació i les seves anelles. Totalment legalitzats com pertoca.
Afortunadament estem per sobre d’aquestes persones que parlen des de la gran ignorància i enveja, enganyant a una bona gent per mantenir un nombre de federats i d’ingressos.
Fins ara la FCOF era una federació que ens preocupàvem dels nostres associats i fèiem la nostra feina però a partir d’ara ens veurem abocats a denunciar actituds de gent que l’únic que volen és fer mal el col·lectiu ocellaire per benefici propi, cosa que no ens agrada perquè l’únic que nosaltres volem és treballar pel col·lectiu ocellaire.
I ja per acabar us dic que una entitat s’ha de moure i aprendre dels que ja fa anys que es dediquen a la cria. Una Federació ha d’estar a tot arreu i en cap cas s’ha de dirigir des de casa i aquest fet la gent ja el va veient.
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres via pàgina web, per WhatsApp com vosaltres desitgeu.
Per finalitzar agrair el vostre suport gràcies

Ramon Donadeu i Torras, President de la FCOF

Autor

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad