Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
28 novembre, 2022

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Activat el pla VENTCAT per fort vent

Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’Alerta el Pla Especial d’Emergències per risc de vent a Catalunya VENTCAT davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un nou episodi amb fortes ratxes de vent que ja s’han deixat notar des d’aquest dimecres al migdia. S’espera que el fort vent, amb ratxes que poden superar els 35 km/h, s’allargui fins aquesta matinada. Fins a les quatre de la tarda, el 112 ha rebut moltes trucades avui.

Autor

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad