Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
19 agost, 2022

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Campanya Nous Dissenys Logos i Escuts Societats

Estimats “Ocellaires”, en aquesta federació en general i en la vocalia de Comunicació, Web i Xarxes Socials, en particular, estem per a servir-vos, i en aquesta labor intentem facilitar a totes les societats, federats i “Ocellaires” totes les qüestions que se’ls presenten i busquem la manera de solucionar totes les inquietuds i projectes que ens plantegen. Desenvolupem i iniciem campanyes i projectes que ajuden a difondre i consolidar, tant l’afició com la protecció, cures i promoció de la cria dels nostres exemplars. Per a aconseguir tots aquests objectius i en particular la de la difusió i coneixement de les nostres societats, que en definitiva són la base de la nostra afició, hem posat en marxa una campanya de modernització dels logos o escuts ja existents de les nostres societats o el nou disseny dels quals no tenen o estan molt antiquats. Considerem que aquesta és una forma gràfica molt vàlida per a la difusió, identificació i, en definitiva, la promoció tant de les societats, com de l’afició als fringíl·lids, “trobades” i el manteniment de les tradicions que són la base de la nostra benvolguda afició. És per això que algunes societats s’han posat en contacte amb nosaltres a través del seu territorial per a sol·licitar-nos nous dissenys de logos o escuts i hem fet aquest treball d’una forma altruista i il·lusionats amb aquests nous dissenys. Aquí us presentarem diversos exemples de dissenys nous d’algunes de les societats que ens han sol·licitat aquest servei que la FCOF posa a la disposició de les seves societats. És un fet que la imatge que té la resta de la societat sobre nosaltres és la que determina que respectin i coneguin la nostra afició o que estiguin disposats a apassionar-se amb ella com nosaltres.

En aquest cas, el disseny gràfic juga un paper fonamental. Desenvolupar una imatge corporativa és el primer pas per a establir un contacte amb els nostres potencials aficionats i fer-lo de manera correcta, concorde als missatges que vulguem transmetre. A més d’aquest motiu, dur a terme una bona imatge corporativa ajudarà a la diferenciació del nostre treball i activitats respecte a altres aficions.

Vaga dir que esperem que tota societat que ho desitgi pot disposar d’aquest servei a través del seu territorial.

Esperem les vostres sol·licituds de projectes.

Salutacions.

Estimados “Ocellaires”, en esta federación en general y en la vocalía de Comunicación, Web y Redes Sociales, en particular, estamos para serviros, y en esa labor intentamos facilitar a todas las sociedades, federados y “Ocellaires” todas las cuestiones que se les presentan y buscamos la forma de solucionar todas las inquietudes y proyectos que nos plantean. Desarrollamos e iniciamos campañas y proyectos que ayudan a difundir y consolidar, tanto la afición como la protección, cuidados y promoción de la cría de nuestros ejemplares. Para conseguir todos estos objetivos y en particular la de la difusión y conocimiento de nuestras sociedades, que en definitiva son la base de nuestra afición, hemos puesto en marcha una campaña de modernización de los logos o escudos ya existentes de nuestras sociedades o el nuevo diseño de los que no tienen o están muy anticuados. Consideramos que esta es una forma gráfica muy válida para la difusión, identificación y, en definitiva, la promoción tanto de las sociedades, como de la afición a los fringílidos, “trobades” y el mantenimiento de las tradiciones que son la base de nuestra querida afición. Es por eso por lo que algunas sociedades se han puesto en contacto con nosotros a través de su territorial para solicitarnos nuevos diseños de logos o escudos y hemos hecho ese trabajo de una forma altruista e ilusionados con estos nuevos diseños. Aquí os presentaremos varios ejemplos de diseños nuevos de algunas de las sociedades que nos han solicitado este servicio que la FCOF pone a disposición de sus sociedades. Es un hecho que la imagen que tiene el resto de la sociedad sobre nosotros es la que determina que respeten y conozcan nuestra afición o que estén dispuestos a apasionarse con ella como nosotros.

En este caso, el diseño gráfico juega un papel fundamental. Desarrollar una imagen corporativa es el primer paso para establecer un contacto con nuestros potenciales aficionados y hacerlo de forma correcta, acorde a los mensajes que queramos transmitir. Además de este motivo, desarrollar una buena imagen corporativa ayudará a la diferenciación de nuestro trabajo y actividades con respecto a otras aficiones.

Huelga decir que esperamos que toda sociedad que lo desee puede disponer de este servicio a través de su territorial.

Esperamos vuestras solicitudes de proyectos.

Saludos.

Alguns dels nous dissenys de logos i escuts

Sol·licitar disseny logo o escut

En enviar aquest formulari, acceptes la protecció de dades a baix editada.


PROTECCIÓ DE DADES
Les dades de caràcter personal recaptats a través d’aquest formulari seran incorporats als fitxers responsabilitat de la Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids.
Aquestes dades seran emprades amb l’única finalitat d’informar-lo dels serveis, actes o informacions que siguin del seu interès. així mateix, no podran ser cedits a tercers sense el consentiment de l’interessat/a, tret que així ho indiqui la legislació vigent.
La Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids ha adoptat, les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides; a fi de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, complint així amb els dictats que marca la normativa vigent.
El/la usuari/a manifesta que ha llegit, comprès i autoritzat expressament la incorporació de les seves dades de caràcter personal als fitxers de dades personals, així com la utilització dels mateixos amb les finalitats indicades.
Vostè pot fer efectiu els seus drets relatius a Dades de Caràcter personal davant el responsable dels fitxers:

Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad