Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
23 setembre, 2023

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Com associar-se

PERQUÈ FEDERAR-SE, DRETS DELS NOSTRES FEDERATS, UNA CRIDA A LA GENT PER ADHERIR-SE

La nostra Federació Catalana d’Ocells Fringíl·lids, es la única que els seus socis son exclusivament Ocellaires.

Es per aquest motiu que tots els nostres esforços recauran per defensar i millorar la nostra tradició.La idea de crear una Federació exclusiva per els que practiquen les modalitats ocellaires, era ja una reivindicació de moltes persones i des de fa ja forces anys, però potser fins ara no hi ha hagut suficients motius per crear-la ni prou gent valenta per dur-la a terme com fins ara, que a la fi s’ha constituït.

Degut a l’actual prohibició de les captures la nostra línia de treball, serà la de la cria i comercialització, ja que creiem que serà la única via per poder seguir i perpetuar d’aquesta manera les nostres tradicions, que com el nostre col·lectiu bé sap, conta ja amb molts i molts anys de tradició arrelada a Catalunya.

Això no vol dir com ja hem reiterat moltes vegades, que en cap cas deixarem de defensar i recolzar qualsevol iniciativa per a la defensa de les captures. Però tampoc ens hem d’enganyar, serà una lluita molt complicada i tot ens va en contra. Per tant, s’havia de buscar un altre tipus de solució, si més no, per no perdre l’oportunitat de seguir endavant amb les nostres Lligues, i per aquest motiu la creació d’Aquesta Federació.

A part del CARNET de SOCI que habilita per desenvolupar totes les nostres activitats, i que no seran poques com son diverses Trobades i Proves, també hem creat un CARNET de CRIADOR, per poder regular millor la nostra activitat.

Un gran avantatge de formar part de la nostra Federació, es que ja era hora que les decisions ocellaires i l’estructura directiva sigui només d’ocellaires. Qui millor que nosaltres per defensar la nostra activitat….i que no siguin altres que ens dirigeixin i ens administrin.

Des de la nova Federació ús animem a què ús federeu, ja que mai havíem tingut tantes possibilitats de dirigir el nostre futur. Ens agradaria que hi participés el màxim d’aficionats possibles, ja que estem al mig d´un canvi important dins el nostre món i, s’estan creant eines de futur com pot esser el nou CARNET de CRIADOR.

APROFITEU AQUESTA OPORTUNITAT I ADHERIU-SE A LA NOSTRA FEDERACIÓ


Formulari d’adhesió Federat
Formulari_Adhesio_Federat.docx
Document Microsoft Word [72.6 KB]

Formulari d’adhesió Federat en el web
Formulari

Formulari d’adhesió Societat
Formulari_Adhesio_Societat.docx
Document Microsoft Word [72.8 KB]
Com fer-nos arribar els vostres formularis
  1. Per correu electrònic: Enviant el vostre formulari amb les vostres dades i el justificant d’ingrés a: info@fcof.cat

  1. Per correu ordinari: Enviant el vostre formulari amb les vostres dades i el justificant d’ingrés a la nostra adreça:
Federació Catalana d’Ocells fringil·lids (F.C.O.F.)
Passeig Generalitat 18, Entresòl B, 08500 Vic, Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: FEDERACIÓ CATALANA D´OCELLS FRINGÌL·LIDS.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Piensa Solutions que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad