Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
21 març, 2023

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Contacteu amb la FCOF


PROTECCIÓ DE DADES
Les dades de caràcter personal recaptats a través d’aquest formulari seran incorporats als fitxers responsabilitat de la Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids.
Aquestes dades seran emprades amb l’única finalitat d’informar-lo dels serveis, actes o informacions que siguin del seu interès. així mateix, no podran ser cedits a tercers sense el consentiment de l’interessat/a, tret que així ho indiqui la legislació vigent.
La Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids ha adoptat, les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides; a fi de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, complint així amb els dictats que marca la normativa vigent.
El/la usuari/a manifesta que ha llegit, comprès i autoritzat expressament la incorporació de les seves dades de caràcter personal als fitxers de dades personals, així com la utilització dels mateixos amb les finalitats indicades.
Vostè pot fer efectiu els seus drets relatius a Dades de Caràcter personal davant el responsable dels fitxers:

Federació Catalana d’Ocells Fringil·lids

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad