Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
9 juny, 2023

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Esdeveniments organitzats per la Federació Catalana d’Ocells Fringíl·lids, (FCOF), els seus Territorials o Societats. Ens reservem el dret de modificar i/o anul·lar algun d’ells. Si així anés, seria informat en aquest web.

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

5è Aniversari Web FCOF.CAT

3 octubre, 2022

Va ser el dia 3 d’octubre de 2017, quan per iniciativa de la junta directiva, especialment del seu president Ramon Donadeu i de qui escriu aquestes línies, que es va decidir registrar aquest domini (fcof.cat), sol·licitar un espai web i començar a construir aquest web que ha tingut diverses fases.
Va començar sent un senzill espai dedicat a la federació que servís d’alguna manera, per a informar sobre la mateixa i fer de plataforma i reflectís les nostres comeses i activitats. Amb tota la informació que poguéssim recaptar sobre nosaltres mateixos i la nostra afició. I al principi donar-nos a conèixer, com a federació d’ocells fringíl·lids i com a grup de persones apassionats per els ocells i el món del silvestrisme.
Com tots els principis, el treball va ser lent i una cosa àrdua, perquè va caldre recaptar moltíssima informació, encara que vam poder rescatar molta d’ella d’una web que existia d’aquesta federació. Alguns treballs ja estaven gairebé fets, però des d’aquell dia, el progrés i procés d’actualització i manteniment d’aquest espai ha estat constant. Hem anat adaptant el seu contingut a les necessitats que observàvem o preveníem, sobretot les entrades gairebé constants d’informació, més que res en els mesos de trobades, per a informar de la celebració, resultats de les proves i les qualificacions generals. Així com tenir degudament informats a tots de les evolucions i novetats en legislacions i canvis en les mateixes i una miqueta per igual sobre les cures, prevenció de malalties i cria d’ocells fringíl·lids. Un treball que, en equip, hem anat realitzant amb tota la nostra obstinació i dedicació. Innovant amb idees i aportant tot el que se’ns ocorria per a ser mereixedors de la confiança dels nostres federats, societats i aficionats en general que ens segueixen. Creant serveis per a societats com, disseny de logotips i escuts, cartells, reportatges fotogràfics, etc. Posant al seu servei aquest espai que és el seu i tota l’aportació que es precisi a través de la vocalia de Comunicació, Web i Xarxes Socials en la qual treballem i intentem desenvolupar tot el potencial que se’ns sol·licita.
El nostre progrés en l’àmbit web, ha estat molt acceptable, i fins i tot, sense voler caure en supèrbia, gairebé meteòric. Després de canviar la nostra imatge i el programa de gestió del nostre web, hem tingut la possibilitat de millorar i aportar molts més continguts, de millor qualitat i més d’acord amb els moments i necessitats. I estem segurs d’haver encertat amb aquests canvis (octubre de 2021), perquè després de col·locar en el web un comptador a la fi de l’any passat, avui dia, 5 d’abril de 2022, vam arribar a un número de visites impressionant per a nosaltres, freguem les 60.000 i continuem pujant. Això no fa més que sentir-nos satisfets del nostre treball i corroborar que anem pel bon camí. I res més lluny d’asseure’s a veure-les venir, si no que, alhora, ens obliga a esforçar-nos més si cap a millorar dia a dia. Fent-nos dedicar a continuar innovant i esforçant-nos a oferir tot allò que els nostres federats, societats i aficionats es mereixen.
Personalment, continuo il·lusionat amb aquesta labor i m’apassiona poder aportar tot el possible del meu mateix a aquesta federació que, en el seu moment, va dipositar en mi la seva confiança i suport en la meva persona. Perquè significa molt per a mi i la meva dedicació és poca a aquesta bona gent que lluita dia a dia per la nostra identitat, el món dels ocells fringíl·lids, la nostra afició i per les tradicions d’aquest país, que aparentment va renunciant a elles, algunes centenàries com la nostra. Ser aquí d’alguna manera m’ajuda a col·laborar amb el reconeixement, respecte i futur d’aquesta tradició que ens uneix i ens fa ser una família molt especial.
Avui celebrem el 5è aniversari d’aquest web i hem d’estar contents, molt contents, per la nostra afició, per aquesta federació que ens representa, amb tots aquells que fan possible que funcioni, amb els quals col·laboren en major o menor mesura, participant, aportant o simplement respectant i donant suport al treball que dia a dia es fa d’una manera dedicada i amb afecte.
A tots ells i elles, la meva enhorabona i respecte.
Bona feina!
José María Zapata Martínez
Vocal Comunicació FCOF


Fue el día 3 de Octubre de 2017, cuando por iniciativa de la junta directiva, en especial de su presidente Ramon Donadeu y de quien escribe estas líneas, que se decidió registrar este dominio (fcof.cat), solicitar un espacio web y empezar a construir este web que ha tenido varias fases.

Empezó siendo un sencillo espacio dedicado a la federación que sirviera de alguna manera, para informar sobre la misma y hacer de plataforma y reflejara nuestros cometidos y actividades. Con toda la información que pudiéramos recabar sobre nosotros mismos y nuestra afición. Y en un principio darnos a conocer, como federación de pájaros fringílidos y como grupo de personas apasionados por los mismos y el mundo de los silvestristas.

Como todos los principios, el trabajo fue lento y algo arduo, pues hubo que recabar muchísima información, aunque pudimos rescatar mucha de ella de una web que existía de esta federación. Algunos trabajos ya estaban casi hechos, pero desde aquel día, el progreso y proceso de actualización y mantenimiento de este espacio ha sido constante. Hemos ido adaptando su contenido a las necesidades que observábamos o preveníamos, sobre todo las entradas casi constantes de información, mas que nada en los meses de trobadas, para informar de la celebración, resultados de las pruebas y las calificaciones generales. Así como tener debidamente informados a todos de las evoluciones y novedades en legislaciones y cambios en las mismas y un tanto por igual sobre los cuidados, prevención de enfermedades y cría de aves fringílidas . Un trabajo que, en equipo, hemos ido realizando con todo nuestro empeño y dedicación. Innovando con ideas y aportando todo lo que se nos ocurría para ser merecedores de la confianza de nuestros federados, sociedades y aficionados en general que nos siguen. Creando servicios para sociedades como, diseño de logotipos y escudos, carteles, reportajes fotográficos, etc. Poniendo a su servicio este espacio que es el suyo y toda la aportación que se precise a través de la vocalía de Comunicación, Web y Redes Sociales por la cual trabajamos e intentamos desarrollar todo el potencial que se nos solicita.

Nuestro progreso a nivel web, ha sido muy aceptable, e incluso, sin querer caer en soberbia, casi meteórico. Tras cambiar nuestra imagen y el programa de gestión de nuestro web, hemos tenido la posibilidad de mejorar y aportar muchos mas contenidos, de mejor calidad y mas acorde con los momentos y necesidades. Y estamos seguros de haber acertado con estos cambios (Octubre de 2021), pues tras colocar en el web un contador a finales del año pasado, a día de hoy, 5 de abril de 2022, llegamos a un numero de visitas impresionante para nosotros, rozamos las 60.000 y seguimos subiendo. Esto no hace mas que sentirnos satisfechos de nuestro trabajo y corroborar que vamos por el buen camino. Y nada mas lejos de sentarse a verlas venir, si no que, a la vez, nos obliga a esforzarnos mas si cabe en mejorar día a día. Haciéndonos dedicarnos a seguir innovando y esforzándonos en ofrecer todo aquello que nuestros federados, sociedades y aficionados se merecen.

Personalmente sigo ilusionado con esta labor y me apasiona poder aportar todo lo posible de mi mismo a esta federación que, en su día, depositó en mi su confianza y apoyo en mi persona. Pues significa mucho para mi y mi dedicación es poca a esta buena gente que lucha día a día por nuestra identidad, el mundo de los pájaros fringílidos, nuestra afición y por las tradiciones de este país, que aparentemente va renunciando a ellas, algunas centenarias como la nuestra. Estar aquí de algún modo me ayuda a colaborar con el reconocimiento, respeto y futuro de esta tradición que nos une y nos hace ser una familia especial.

Hoy celebramos el 5º aniversario de este web y tenemos que estar contentos, muy contentos, por nuestra afición, por esta federación que nos representa, con todos aquellos que hacen posible que funcione, con los que colaboran en mayor o menor medida, participando, aportando o simplemente respetando y apoyando el trabajo que día a día se hace de una manera dedicada y con cariño. A todos ellos y ellas, mi enhorabuena y respeto.

¡Buen trabajo!

José María Zapata Martínez
Vocal Comunicación FCOF

 

Mostra els detalls

Data:
3 octubre, 2022
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Organitzadors

Vocalia de Comunicació, Web i Xarxes Socials
FCOF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable: FEDERACIÓ CATALANA D´OCELLS FRINGÌL·LIDS.
 • Finalidad:  Moderar los comentarios.
 • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
 • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Piensa Solutions que actúa como encargado de tratamiento.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Federació Catalana d’Ocells FringÍl·lids – FCOF
|Comunicació, Web i Xarxes Socials|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable: FEDERACIÓ CATALANA D´OCELLS FRINGÌL·LIDS.
 • Finalidad:  Moderar los comentarios.
 • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
 • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Piensa Solutions que actúa como encargado de tratamiento.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad