Noticies FCOF

TROBADA CATALANA FCOF 2022
23 setembre, 2023

FCOF.cat

Federació Catalana d´Ocells Fringíl·lids

Junta Directiva FCOF

President

Ramón Donadeu Torras

Actualment és el President de la S.O Sant Hilari de Sacalm i el President de la S.O. La Unió d’Osona. Ha estat membre de la Junta directiva de la Representació Territorial de la Federació de Caça de Girona, membre de la Junta directiva de la Representació Territorial de la Federació de Caça de Barcelona i membre de la Junta directiva de la Federació catalana de Caça.


1er. Vice President

Claudio Sánchez Sánchez

Durant 15 anys ha estat vocal de la S.O. el Passerell, 10 anys vocal de la S.O. el Pinsà i President de la S. Unió Ocellaire La Pobla-El Passerell. També ha estat durant 12 anys vocal de la Societat de Canaricultors de Perafort.


2on. Vice President

José Gabilan Bedós

Actualment és el Presidente de la S.O. Amics del Silvestre i el delegat ocellaire de la Representació Territorial de la Federació de Caça de Terres de L’Ebre.


Tresorer

Josep Ricart Ferrer

Nascut al 1956 porta lligat al món dels clubs i associacions esportives més de cinquanta anys. Ha ostentat càrrecs de Secretari i Tresorer a diverses entitats lligades a activitats esportives com la Caça, la Pesca, el Futbol, el Ciclisme, el muntanyisme i el Futbol Sala
En el últims anys ha desenvolupat tasques directives tant a la Representación Territorial de la Federació de Caça de Barcelona com a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça ocupant, en etapes diferents, càrrecs de Tresorer, Secretari i Vocal.


Secretari

Francisco Javier López Pallarés

Soci fundador de la Societat  Ocellaire de canovelles i soci número 3 de la Societat Ocellaire Antigua de Granollers.


Vocals


Joan Noos

Dins de la Federació Catalana de Caça ha estat 8 anys el Delegat ocellaire i 4 anys ha desenvolupat tasques de Secretari Ocellaire
Actualment és el President de la S.O. El Ram. Vocal de la Junta Directiva de la Representació Territorial de la Federació de Caçá de Lleida, el Delegat Ocellaire de la Provincia de Lleida i el representant Ocellaire de Lleida a la Federació Catalana de Caça.


Sebastián Pérez Sánchez

Nascut el 1959 i lligat al món ocellaire des de els onze anys. Durant 8 anys ha estat el President de la S.O. de Súria i els últims 5 anys President de la Comarcal Ocellaire de Manresa.


Francisco Serrano Baeza

Actualment, i des de fa 44 anys, és el Presidente de la Societat Ocellaire el Passerell de Tarragona. Porta lligat al món ocellaire des de els deu anys amb plena dedicació a aquesta passió.


Jaume Sánchez Garrido

President de la Societat La Cadernera del Delta.


Josep María Coll

Ocellaire de naixement, ha estat membre directiu a diverses juntes comarcals, cap de taula a la Presidencia del senyor Fité i President de la Comarcal de Barcelona. A nivell local ha estat ha diverses Juntes directives i actualment és el President de la Societat Ocellaire de Sant Genís de Taradell.


José Gallardo del Campo


Barbara Ferrer i Vila


José Mª Zapata Martínez

Comunicació, Web i Xarxes Socials de la FCOF.

web@fcof.cat

Telèfon Vocalia:
640 931 308


Delegats de Zona


Lleida

Juan Ramón Cortés


Tarragona

Francisco Serrano Baeza

Felipe de Haro


Terres de l’Ebre

José Gabilan Bedós

Actualment és el Presidente de la S.O. Amics del Silvestre i el delegat ocellaire de la Representació Territorial de la Federació de Caça de Terres de L’Ebre.


Barcelona – Manresa

German Contreras Naharro


Osona

Francisco Javier López Pallarés


Delegats


Delegat d’anelles i cría

Ismael Salazar

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad